Nabila Huda Teringin Sangat Nak Tambah Zvriat

Sudah lama menantikan kehadiran cahaya mata, namun rezeki masih belum menyebelahi pelakon Nabila Huda. Menerusi perkongsian di Instagram, Nabila memaklumkan dia masih lagi mencuba untuk mendapatkan zvriat lagi walaupun telah mengalami keguguran sebanyak dua kali.

Mengharap dikurniakan zvriat

Jelas Nabila Huda, dia masih berharap untuk dikurniakan zvriat dan menunggu setiap bulan untuk membuat ujian keh4mil4n, namun keputusannya masih lagi neg4t1f. Namun dia tidak pernah h4mpa, malah reda dengan rezeki yang Allah SWT berikan kepadanya.

Ala kenapa susah sangat ni? Setiap bulan mesti i akan count days dan mengharap tapi mesti tak sangkut juga.

Kalau Dia tak bagi mesti bersebab. Mungkin bukan masanya lagi.

Jelasnya lagi, mungkin cara dia berpantang ketika kegvgur4n kali kedua merupakan punca menyebabkan dia g4gal untuk meng4ndung lagi.

I betul-betul tak tahu dan Abil meny3sal sangat. Mungkin tu adalah satu punca kenapa tak boleh meng4ndung?

Enggan berfikir neg4tif

Walau bagaimanapun, Nabila enggan berfikir secara neg4tif dan mengambil keputusan untuk meluangkan lebih masa kepada dirinya.

Boleh kan walaupun kita dah lama gvgur tapi kita nak ganti balik p4ntang tu? Masih tak terlambatkan? Mungkin ia boleh membantu untuk Abil meng4ndung lagi.

Ujarnya lagi, dia terlalu menginginkan zvriat yang ramai dan pada masa yang sama perlu berusaha dengan lebih ‘keras’ berikutan umurnya yang mencecah 40 tahun.

Memang nak kena usaha no matter what. Lagi 3 tahun dah nak masuk umur 40 ni. Untuk pengetahuan korang, IVF tak ada dalam list sebab Abil pernah melahirkan sebelum ni.

Luahan Nabila Huda

Sumber: Ohbulan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *