“Jangan Marah Naaa…”- Bagi Tips Kurus, Hafiz Suip P3rli Netizen?

Penyanyi Hafiz Suip berkongsi tips bagaimana hendak kurus dengan mudah yang diamalkan selama ini.

Kata Hafiz pemakanan adalah perkara utama dalam usaha menurunkan berat badan dan selebihnya adalah bersenam.

“Assalamualaikum semua…tips nak kurus senang je makan korang tu kena jaga laaa…kata nak kurus tapi bila time bed4l tak ingat dunia.

“Sebenarnya, 70% your diet and 30% your exercise trust me everyone..pastu makan dengan portion yang betul..sedap memang sedap..ingat je nak badan sedap makan tak sedap…,” katanya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hafiz Suip (@hafizsuip)


Penyanyi lagu Awan Nano itu berkongsi amalan diet itu di akaun Instagram miliknya.

Menerusi entri tersebut dia memuat naik foto terkininya.

Dalam masa yang sama Hafiz sempat berseloroh selama ini dia sering dil3mparkan dengan pelbagai kata-kata.

“Nak badan tak sedap makan lah sesedap sedapnya. Jangan m4rah na korang cakap aku macam-macam tak ada aku m4rah…

And not to forget additional matter…makan ikut cara sunnah..tak tahu tanya guru-guru alim ulamak dan ahli sunnah…miracle will be reveal Insya-Allah,” beritahunya.

Terdahulu, perubahan tvbuh badan Hafiz yang semakin svsut dan kurus menjadi persoalan netizen tak cukup dengan itu, penyanyi itu turut ditvduh mengambil bahan terl4rang.

Komen netizen:

Sumber: Gempak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *