“Malah, Saya Rasa Dia Seorang Yang Kelakar,” Zizi Kirana Tak Kecil H4ti Status Diva AA S1ndir kahwin ‘PVcuk Muda’

PENYANYI Zizi Kirana tidak berasa kecil h4ti atau ters1nggVng dengan status pengacara sens4si Azwan Ali yang mempersoalkan sama ada dia kini sudah berbadan dua.

Zizi atau nama sebenar Nur Fazelah @ Zizie Mad Tahil, 36, menganggap kata-kata Azwan Ali itu sebagai satu doa untuk dirinya dikurniakan cahaya mata secepat mungkin.

“Sejujurnya, saya tak ada pun terasa h4ti atau kecil h4ti dengan status Diva AA itu. Malah, saya rasa dia seorang yang kelakar.

“Tak ada apa pun nak dim4rahkan dengan kata-kata dia. Lagipun, bagi saya kata-kata itu satu doa. Mungkin dia mendoakan saya untuk dikurniakan zvriat.

“Insya-Allah apa-apa pun, doakan yang baik-baik untuk saya dan suami,” kata Zizi ketika dihubungi mStar pada Jumaat.

Status yang dimuat naik Azwan Ali atau Diva AA.

Zizi berkata demikian ketika mengulas perkongsian status Azwan Ali atau Diva AA di Twitter berhubung artikel berbunyi ‘Zizi Kirana tak boleh buat kerja berat, Yusuf Bahrin pegang sabar kunci kebahagian’.

Menerusi perkongsian itu Azwan bertanya sama ada tindakan Yusuf mel4rang Zizi melakukan kerja berat disebabkan penyanyi itu sedang hamil.

Perempuan memang tidak digalakkan untuk angkat barang berat.

ZIZI KIRANA

PENYANYI

“Kau dah lekat ke ny4h? Kuat drama hot kau? Kan? Dah dapat pvcuk muda? Laju ek kau? Kau rasa?” tulis Azwan.

Zizi sah bergelar isteri kepada aktor Yusuf Bahrin, 29, dengan sekali lafaz pada 19 September lalu di Masjid Usamah Bin Zaid, Wangsa Maju, Kuala Lumpur.

Zizi 1

Yusuf mel4rang Zizi melakukan kerja berat.

Dalam pada itu, penyanyi lagu Eh ini menjelaskan kenyataan dia dil4rang melakukan kerja berat bukan disebabkan sedang h4mil.

“Berkenaan saya tak boleh nak buat kerja berat itu bukanlah fasal mengandung saja. H4mil atau tidak, Yusuf memang tidak benarkan saya angkat benda berat.

“Lagipun, perempuan memang tidak digalakkan untuk angkat barang berat. Kalau sebelum ini, semua benda saya buat sendiri.

“Kerja-kerja berat pun saya buat sendiri sebab tinggal seorang diri. Tapi bila dah kahwin, suami pula tolong,” ujarnya.

Sumber: Mstar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *