Isteri P3lik Suami Hil4ng Di Rumah, Rupa-Rupanya Sedang Men4ngis Tonton Boruto

Buat mereka yang sering menonton filem atau drama, harus diakui kita semua pernah men4ngis apabila tiba di babak yang menyed1hkan atau melibatkan kem4tian watak penting.

Baru-baru ini, tvlar sebuah video TikTok dari negara seberang yang memperlihatkan seorang isteri terkejvt apabila suaminya tiba-tiba men4ngis pada waktu malam.

Menurut wanita tersebut, dia pada mulanya pel1k kerana suaminya tiada di bilik pada waktu malam. Selepas dicari, rupa-rupanya suaminya sedang menonton filem, namun ada sesuatu yang pel1k berlaku.

Wanita ini melihat suaminya sedang men4ngis teresak-esak, dan tang1sannya semakin lama semakin kuat. Jelas wanita ini, dia tidak pernah melihat suaminya men4ngis setervk ini.

Wanita ini kemudiannya bertanya kepada suaminya sebab disebalik tang1san ini. Jelas lelaki ini, dia men4ngis disebabkan oleh anime Boruto di mana Kurama m4ti.

Untuk rekod, Kurama ialah watak penting di dalam anime Naruto dan Boruto dan merupakan raksasa pendamping kepada watak Naruto.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata warganet turut memahami situasi yang dihadapi oleh suami wanita ini. Ada juga berpendapat bahawa ia adalah normal apabila lelaki men4ngis hanya kerana anime.

Kem4tian Kurama pasti menyentuh hati peminat anime Naruto.

Sumber : lobakmerah.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *