[ VIDEO ] Lelaki Gel4bah Jari Ters4ngkut Dalam Lubang Kaunter, “Nak4l Sangat…”

Selalunya kanak-kanak sering berada dalam masalah gara-gara perasaan ingin tahu yang tinggi dan melakukan perkara yang tidak dijangka. Namun berbeza kali ini, apabila seorang lelaki dewasa yang mengalami mas4lah disebabkan jari yang ters4ngkut di dalam lubang kaunter.

Bukan sahaja ters4ngkut malah lelaki itu terp4ksa menahan m4lu apabila kelakuannya ini telah menyebabkan dirinya dalam mas4lah. Malah rata-rata netizen turut sama terhibur dan tertanya-tanya apakah motif sebenar lelaki itu memasukkan jari di dalam lubang kaunter itu.

Di dalam video yang dikongsikan ini, lelaki itu dilihat sedang menahan ketawa apabila sedar jari yang dimasukkan ke dalam lubang di kaunter itu tidak dapat dikeluarkan. Turut dapat dilihat, jari lelaki itu yang ters4ngkut dan langsung tidak dapat ditarik keluar.

Dalam masa yang sama, lelaki itu turut mer4yu pada rakannya itu untuk menelefon pihak bomba bagi mengeluarkan jarinya itu. Lelaki itu kemudian berusaha menarik sendiri jari itu namun tidak berjaya sekaligus membuatkan dia turut berdekah melihatnya.

 

 

Pada penghujung video, jari lelaki itu akhirnya selamat dikeluarkan tanpa perlu memanggil pihak bomba. Melihatkan pada kejadian yang menimpanya ini, ramai netizen yang turut hairan macam mana lelaki itu boleh terfikir untuk bermain di situ.

Di ruangan komen, netizen turut sama terhibur melihat situasi yang dialaminya ini. Malah ada juga yang berseloroh perangai nak4lnya itu yang sama seperti kanak-kanak yang suka mencuba perkara baru.

“Kot aku jadi bomba tu aku gelakkan kuat-kuat dulu…”

“Pahal la kau masukkan jari dalam tu.”

“Saya kes1an tapi saya gelakkan…”

“Selalu budak kecik yang kena macam ni…”

Sumber : HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *