Day: October 12, 2021

“Ada wanita senyum pandang saya dari jauh” – Pemuda ini akui mukanya iras Bell Ngasri, bezanya cuma badan lebih s4do

BADANNYA sasa dan berotot, namun wajahnya lebih menjadi tumpuan. Begitulah yang dialami seorang pemuda yang berkongsi video-video melakukan senaman angkat berat di gim. Manakan tidak, sekali pandang pastinya ramai yang mengatakan wajahnya mirip pelakon dan pelawak Nasrizal Ngasri atau lebih dikenali sebagai Bell Ngasri. Jejaka s4do berkenaan, Abdul Malek Roslan berkata,

“Excited abah dia,” [VIDEO] Wanita kongsi detik bahagia ayahnya pulang ke rumah bini muda

Seorang wanita berkongsi detik-detik gembira ayahnya ketika dihantar pulang ke rumah isteri muda sejurus lar4ngan rentas negeri telah ditarik semula. Menerusi perkongsian video oleh @ina.azalea di laman aplikasi TikTok, ibu kepada wanita tersebut turut membekalkan makanan dan duit belanja ke rumah isteri muda dan bapanya juga dilihat tidak berhenti tersenyum

Bapa terk3jut, gambar mata anak jadi tatapan 26.5 juta pengikut Instagram Apple… ambil dalam kereta je! – “Dah nak tidur, saya dapat notification”

BAKAT anak jati Malaysia sekali lagi menjadi tatapan dunia. Kali ini, foto yang dihasilkan oleh Badrul Akram Badaruddin, 30, dikongsi menerusi laman Instagram syarikat teknologi gergasi Apple buat tatapan 26.5 juta pengikutnya pada Isnin malam. Mesra disapa Badrul, pereka grafik dan jurufoto perkahwinan itu tidak menyangka karya yang memaparkan mata

[VIDEO]Fazura Sempoi Miming Imran, “Ged1K Yang Tak Annoying…”

Nampaknya selepas versi pelakon Ben Amir miming Imran di TikTok, giliran selebriti popular iaitu Fazura pula mengundang ramai peminat tercuit hati. Buat pengguna media sosial atau di TikTok, nama Imran semakin menjadi fenomena selepas perangai remaja ini yang sangat bersahaja sehingga percakapannya menjadi muzik latar dalam video pengguna TikTok yang lain. Versi yang paling

Ajakan Duet Dengan Beberapa Nama Artis Dit0lak, Noraniza Idris Sedar Diri

PETALING JAYA – Ratu Irama Malaysia, Noraniza Idris mengakui sedikit ters3ntuh apabila ‘lamarannya’ untuk berkolaborasi dengan beberapa nama artis ditolak atas alasan yang tertentu. Noraniza Idris atau lebih mesra dikenali sebagai Kak Ani berkata, dia pernah berhasrat untuk bekerjasama dengan beberapa barisan nama artis yang dikenali hari ini untuk menghasilkan

Kec0h Did4kwa Ada Hubungan Dgn Sharnaaz, Ini Jawapan Mengejvt Fify Azmi

Selepas Azira Shafinaz, kini timbul pula nama pelakon jelita, Fify Azmi dikatakan cuba didekati dvda ‘hot’, Sharnaaz Ahmad. Rahsia Fify dan Sharnaaz saling mengenali terb0ngkar ketika Sharnaaz dan rakan baiknya, Shukri Yahaya mengadakan sesi live menerusi Instagram (IG), baru-baru ini. Menerusi ruangan komen IG Live itu, pengikut kecoh tatkala melihat

Tak Sampai 24 Jam Kerajaan Umum Boleh Rentas Negeri, Norman Hakim Terkejvt Abby Abadi & Memey Dah Siap ‘Plan’ Nak Bercuti

Pelakon, Norman Hakim memuat naik beberapa foto perbualan ‘Whatsapp’ di antara isterinya, Memey Suhaiza dan bek4s isterinya iaitu Abby Abadi. Menerusi perbualan tersebut, Abby dan Memey kelihatan bersungguh-sungguh melakukan persiapan mengenai pakaian mereka dan seluruh ahli keluarga ketika bercuti nanti. Wow bestnya! Hmmm dekat dua tahun tak nampak memo mcm

Gambar Fesyen Ameera Khan Tarik Perhatian Netizen, But Bvlu Sampai Disamakan Dengan Karpet Nilai 3!

Adik kepada usahawan Neelofa, Ameera Khan memang cukup dikenali sebagai pempengaruh fesyen yang sering memperagakan pakaian dan aksesori berjenama mewah dari luar negara. Sebut sahaja jenama mewah yang ada, pasti ada antaranya yang pernah digayakan oleh Ameera. Sungguhpun wanita berusia 21 tahun itu sudah pun mengenakan tudung, namun, gayanya sebagai

Ibu bvntu anak sering s4wan tanpa tahu punca, ikhtiar terakhir ambil air tul4ng belakang pun dah buat! – “Tak ada gambar jalan-jalan, semua di h0spital”

DARI seorang bayi yang ceria dan petah, namun kini berubah menjadi pendiam dan berada dalam dunianya sendiri. Demikianlah ujian yang men1mpa ibu muda ini apabila anak keduanya disahkan mengh1dap epil3psi ketika belum lagi mencapai usia setahun. Kisah ringkas ini yang dikongsi menerusi satu video di aplikasi TikTok nyata meruntun hati netizen.