Day: November 9, 2021

[VIDEO] “Buk4n M4in Tokti G0yang” Hael Husaini K0ngsi Tokti Tersasvl, Sekali Benda Lain Yg Netizen Perasan

Pasti ramai peminat penyanyi popular yang dapat merangkul banyak anugerah dalam industri muzik tanah air iaitu Hael Husaini yang kini hadir dengan lagu terbaharu berjudul, Kelentang Kelentong sudah mendengar nyanyiannya itu. Sungguh ramai peminat begitu tertarik dengan kelainan lagu yang diperdengarkan pada kali ini oleh Hael Husaini apabila lagu berjudul

[VIDEO] Ernie Zakri ‘Bye’ Peminat Sampai Langsir Pentas Tertutup Undang Netizen Gelak Besar

Sebut sahaja nama penyanyi, Ernie Zakri ramai yang mengenalinya sebagai selebriti bersuara padu yang mana kehebatannya melontarkan suara bukan calang-calang. Walau bagaimanapun, semakin mendapat perhatian ternyata Ernie Zakri juga mempunyai perangai lucu yang sempoi terhadap orang ramai dan sporting menunjukkan gelagat kelakar yang lalunya mencuit hati warganet. Terbaharu, pengguna aplikasi TikTok nampaknya dihiburkan lagi dengan gelagat

Ayda Jebat Kongsi Foto Anak Dah Ready Nak Pi KLFW, Muka Ana Nayla Sebijik Ikut Mummy Tarik Perhatian Netizen

Seperti semua sedia maklum, pasangan selebriti Ayda Jebat dan Nabil Mahir telah memilih nama Ana Nayla bagi cahaya mata sulung mereka yang selamat dilahirkan pada 21 September lalu. Terbaru, Ayda dan Nabil memuat naik beberapa foto puteri kesayangan mereka di media sosial. Menerusi perkongsian tersebut, pasangan ‘sweet’ ini bertanya kepada netizen sama ada wajah

‘Tak Semestinya Belajar Tinggi Semuanya Bijak’ – Dr. Rafidah ‘Petik’ Golongan Antiv4ks1n, Rita Rudaini Bersuara

Nama pelakon Rita Rudaini sering menjadi tumpuan sejak kebelakangan ini. Ada sahaja luahan perasaan, kontr0versi yang melibatkan aktres kelahiran negeri Perlis ini. Terbaru, Rita, 45, dilihat tidak berpu4s h4ti dengan ciapan daripada Pakar Perunding Perubatan dan Pakar Nefrologi Hospital Putrajaya, Dr Rafidah Abdullah di laman Twitter miliknya. Menerusi hantaran tersebut,

[VIDEO] Anak Kecil Tind1k Telinga, Reaksi Bapa Pula Bikin Netizen Terhibur

Bagi kaum perempuan, mesti anda masih ingat lagi pengalaman pertama men1ndik telinga yang selalunya dilakukan semasa kanak-kanak dahulu. Sama macam situasi yang dikongsikan ibu bapa ini tentang gelagat anak kecil mereka yang menind1k telinga buat kali pertama. Namun apa yang menarik perhatian ialah reaksi si bapa yang kelihatan takvt sehinggakan

“Berniaga Sambil Sedekah,” – [VIDEO] Makcik Jual Mi Rebus Penuh 1 Mangkuk Cuma RM2 Raih Perhatian Netizen

Mi rebus selonggok penuh dengan isi hanya dijual RM2 sahaja di Kampung Sungai Badak Gurun, Kedah. Dah la banyak murah pula tu! Penuh satu pinggan Menerusi video yang dimuat naik di TikTok baru-baru ini, seorang lelaki yang makan di sebuah Kedai Cik Dah berkongsikan pengalamannya makan mi rebus yang penuh

“Ghisau, Badan Ketul-Ketul Bila Start Nari Sheram Bang,” [VIDEO] Norman Hakim Belajar Menari, Ramai Us1k

Pelakon Norman Hakim mendapat perhatian peminat selepas memaklumkan dia kini belajar menari. Menerusi akaun Instagramnya, Norman memuat naik video pendek merakamkan dirinya sedang menari sambil diperhatikan oleh guru tariannya. Menurut Norman, ini merupakan ini merupakan hari pertamanya belajar dan menghafal tarian. “Okay lah kot untuk hari pertama kelas tarian bersama

“Ghisau… takdan kat dia, ” Komen ‘tak cantik korang, jangan beli’ undang Fazura terhibur

Sejak pelakon jelita, Fazura mengeluarkan jenama tudungnya sendiri dengan pelbagai koleksi corak yang cantik dan menarik perhatian para wanita mengundang dia sering menjadi bualan hangat ramai. Ini berikutan, Fazura juga sering dilihat mengayakan tudungnya itu sekali gus membuatkan ramai turut ingin memiliki koleksi tersebut apatah lagi harganya juga sangat berpatutan sehingga tidak

“Hebat!,” Lepas jam RM1 Juta, harga beg tangan Tokti pula hangat dibualkan

Tampil dengan gaya tersendiri di Kuala Lumpur Fashion Week (KLFW) 2021, penyanyi terkenal iaitu Datuk Seri Siti Nurhaliza atau turut dikenali sebagai Tokti hangat dibualkan sejak kelmarin. Malah melihatkan video Tokti yang memaparkan penampilan dirinya itu sehinggakan masuk ruangan fyp di TikTok mengundang ramai begitu tertarik dengan apa yang digayakan

[VIDEO] Gelagat Matin Pesan Pada Shuib J4ngan N4ngis Cvri Perhatian, “Asalamualaikum Bu..”

Sejak pemergian Allahyarham Siti Sarah pada 9 Ogos lalu, setiap gelagat keluarga Shuib, terutama tiga anaknya pasti akan mendapat perhatian umum dalam media sosial. Paling menarik,bila terdapat video video anak Shuib yang telah dikongsikan.Martin yang merupakan anak ketiga Shuib mempunyai warisi bakat melawak seperti bapanya. Martin yang sering mengiburkan ramai