“Mcm takde ape…” – [VIDEO] Tarik Suara Sambil Pandang Suami, Ernie Zakri Jadi Bualan Netizen

Sejak beberapa hari lalu, pengguna TikTok dihiburkan dengan gelagat comel penyanyi bersuara padu, Ernie Zakri ketika terlibat dalam Konsert Patriotik Tanah Airku di Panggung Sari, Istana Budaya di Kuala Lumpur.

Pelibatan tersebut pada 6 November lalu kelihatan suaminya yang juga pasangan duetnya iaitu Syamel turut bersama dengan dirinya membuat pesembahan di pentas tersebut.

Pasti semua sudah cukup kenal dengan bakat kedua-dua penyanyi ini yang boleh tahan cukup padu apabila mereka melontarkan suara, apatah lagi apabila berduet. Suara tinggi mereka boleh dikatakan bukan calang-calang.

Walau bagaimanapun, nampaknya selepas melihatkan satu video yang menunjukkan gelagat selamba Ernie Zakri tarik suara ketika menyanyi bersama suaminya turut tular dan hangat mendapat perhatian peminat.

Rakaman penyanyi terkenal ini dikongsikan menerusi aplikasi TikTok dan lebih membuatkan peminat merasa kagum kerana agak hebat melihat Ernie Zakri tarik suara dengan memandang suaminya itu.

Video:

Begitu selamba penyanyi ini ketika menarik suara apatah lagi kini sedang h4mil anak sulung dan itu jugalah mengundang rasa terk3du melihat bakat Ernie Zakri ini dalam dunia nyanyian sekali gus dia hang4t mendapat perhatian.

Komen netizen: 

Sumber: HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *