“Bengk4k Mata, Wajah Jelas Gambarkan Kerinduan,” – Shuib ‘Selimut’ Badan Dengan Tudung Arw4h Isteri, Lepas Rindu Yang Tersimpan

Satu hantaran yang dikongsikan oleh pihak pengurusan penyanyi Allahyarhamah Siti Sarah di Instagram baru-baru ini mencvri perhatian ramai.

Di dalam entri berkenaan, suami kepada arw4h yang juga pelawak dan usahawan, Shuib dilihat mengenakan helaian tudung jenama isteri, Loveta pada bahagian badannya.

“Sampai hari ini arw4h Sarah macam ada dengan Shuib kan? Kali ini bukan orangnya, tapi bisnes yang melindungi mahkota wanita.

“Selalu Shuib akan bawa tudung @lovetahq kat mana-mana dia pegi, nak lepas rindu yang masih tersimpan.

“Sama2 kita doakan Shuib diberikan kesihatan fizikal serta mental yang baik dan galas tanggungjawab sbg ibu dan ayah kepada Uwais, Talita, Matin dan Ayash,” kapsyen yang tertera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Siti Sarah Raissuddin (@sitisarahraissuddin)

Serentak dengan perkongsian yang sudah pun menerima hampir 70,000 tanda suka itu, para peminat turut menitipkan doa buat kebahagiaan Shuib sekeluarga.

Allahyarhamah meninggalkan empat cahaya iaitu Uwais Alqarni, 10, Dzahira Talita Zahra, 8, Ariq Matin, 6, dan Ayash Affan yang dilahirkan sebelum pemergiannya.

Komen netizen: 

Sumber: Media Hiburan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *