[VIDEO] Anak Kecil Tind1k Telinga, Reaksi Bapa Pula Bikin Netizen Terhibur

Bagi kaum perempuan, mesti anda masih ingat lagi pengalaman pertama men1ndik telinga yang selalunya dilakukan semasa kanak-kanak dahulu. Sama macam situasi yang dikongsikan ibu bapa ini tentang gelagat anak kecil mereka yang menind1k telinga buat kali pertama.

Namun apa yang menarik perhatian ialah reaksi si bapa yang kelihatan takvt sehinggakan terp4ksa menutup mata semasa menemani anaknya itu. Video tersebut juga tvlar dikongsikan apabila ianya meraih lebih dari setengah juta tontonan setakat ini.

Di dalam video yang dikongsikan ini, kelihatan kanak-kanak perempuan itu yang sedang di dalam proses menind1k telinga sambil ditemani kedua ibu bapanya. Dalam masa yang sama, ibu bapanya itu turut memegang kanak-kanak itu untuk menenangkannya.

Biasanya ada kanak-kanak yang akan men4ngis gara-gara takvt untuk melakukannya. Namun berbeza pula kali ini apabila si bapa pula yang kelhatan takvt berbanding anaknya yang kelihatan tenang menunggu.

Video: 

Lebih melucukan, si bapa turut memejamkan matanya dan tidak mahu melihat apa yang sedang berlaku dengan reaksi wajah takvtnya. Pada pengakhiran video, barulah kanak-kanak itu dilihat men4ngis sebelum ditenangkan oleh bapanya.

Di ruangan komen, rata-rata netizen turut sama terhibur melihat reaksi si bapa yang lebih takvt berbanding anaknya ini. Malah ada yang berseloroh mungkin juga itu adalah kali pertama lelaki itu melihat proses menind1k telinga dilakukan.

Komen netizen:

Sumber: HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *